Schotse hooglanders in een groene omgeving in de duinen op het water

Vakantiehuisje Noord Holland

Op zoek naar een vakantiehuisje in Noord-Holland? Kijk eens rond op deze website van Kennemer Duincampings. Deze drie campings bieden stuk voor stuk vakantiehuisjes in Noord-Holland. U verblijft er op loopafstand van het strand. En historische steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam liggen om de hoek.

Voor welk vakantiehuisje in Noord-Holland kiest u? U vindt de Kennemer Duincampings in Bloemendaal aan Zee, Castricum en Castricum aan Zee. Drie plaatsen in Noord-Holland, waar u kunt kiezen uit verschillende vakantiehuisjes. Dat varieert van strandhuisjes tot beachlodges. En van tenthuisjes tot kampeerbungalows. En wat denkt u van zo'n hippe Airstream? Deze Amerikaanse aluminium caravans zijn bekend uit de jaren '50. En voorzien van alle luxe van nu. Hier vindt u een overzicht van onze vakantiehuisjes in Noord-Holland.

Ontdek Noord-Holland vanuit een vakantiehuisje De vakantiehuisjes in Noord-Holland zijn een prima uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht. Spring op de fiets, of neem een van de vele wandelroutes. Het Duinreservaat Noord-Holland en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland bieden een rijke flora en fauna. Afkoelen kunt u met een duik in zee. Of met een glas prosecco in een trendy strandtent. Kijkt u liever met andere ouders hoe de kinderen op de camping samen marshmallows roosteren? Of gaat u op excursie met de boswachter? Het kan allemaal. Kijk ook eens voor de verschillende arrangementen.

Kortom, als u zoekt naar een vakantiehuisje in Noord-Holland, dan hebt u die gevonden. U hoeft alleen nog even te bedenken bij welke van de drie Kennemer Duincampings u het liefst wilt verblijven. En van welk soort vakantiehuisje in Noord-Holland u gebruik wilt maken. Kiest u voor Camping de Lakens, Camping Geversduin of Camping Bakkum. Fijne vakantie!

Meer informatie Elke van onze campings in Noord-Holland heeft zijn eigen pagina op de website. Daar kunt u terecht voor meer informatie, plattegronden, tarieven, beschikbaarheid en foto's. Kijk eens rond op de pagina van de campings: de Lakens, Geversduin of Bakkum. U kunt natuurlijk ook de gratis brochure aanvragen.