Lakens_strand_eropuit_bloemendaal.jpg

Vakantiehuisje aan Zee

Op zoek naar een vakantiehuisje aan zee? Kijk eens rond op deze website van Kennemer Duincampings. Deze drie campings in de duinen bieden stuk voor stuk vakantiehuisjes aan zee. U verblijft er op loopafstand van het strand. En historische steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam liggen om de hoek.

Ruime keuze vakantiehuisjes aan zee

U vindt de Kennemer Duincampings in Bloemendaal aan Zee, Castricum en Castricum aan Zee. Ze bieden allemaal vakantiehuisjes aan zee. Dat varieert van strandhuisjes tot beachlodges. En van tenthuisje tot kampeerbungalow. En wat denkt u van zo'n hippe Airstream caravan? Bekend uit de jaren '50, voorzien van alle luxe van nu. Hier vindt u een overzicht van onze vakantiehuisjes aan zee.

Ontdek strand en zee vanuit een vakantiehuisje

De vakantiehuisjes aan zee zijn een prima uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht. Spring op de fiets, of neem een van de vele wandelroutes. Het Duinreservaat Noord-Holland en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland bieden een rijke flora en fauna. Afkoelen kunt u na afloop met een duik in zee. Of met een glas prosecco in een trendy strandtent. Kijkt u liever met de andere ouders hoe de kinderen op de camping samen marshmallows roosteren? Of gaat u op excursie met de boswachter? Het kan allemaal. Kijk ook eens voor de verschillende arrangementen.

Kortom, als u zoekt naar een vakantiehuisjes aan zee, dan hebt u die gevonden. U hoeft alleen nog even te bedenken bij welke van de drie Kennemer Duincampings u het liefst wilt verblijven. En van welk soort vakantiehuisje aan zee u gebruik wilt maken. Kiest u voor Camping de Lakens, Camping Geversduin of Camping Bakkum? Fijne vakantie!