Strand 242kB.jpg

Camping Strand

Op zoek naar een camping aan het strand? Kijk eens rond op deze website van Kennemer Duincampings. Drie campings aan het strand, midden in de duinen. Met historische steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam om de hoek.

Campings aan het strand

U vindt de Kennemer Duincampings in Bloemendaal aan Zee, Castricum en Castricum aan Zee. Stuk voor stuk campings aan het strand, midden in de duinen. Spring op de fiets, of neem een van de vele wandelroutes. En ontdek de rijke flora en fauna van het Duinreservaat Noord-Holland en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Afkoelen kunt u na afloop met een duik in zee. Of eet u liever een ijsje op een terras in Alkmaar, Haarlem of Amsterdam?

Actief kamperen aan het strand

Bij elke camping aan het strand kampeert u comfortabel. Terug naar de basis, maar wel met de nodige luxe. Er is voor elk wat wils. Wilt u onthaasten op een trendy camping? Met wellness en lekker eten? Of zit u op uw favoriete camping aan het strand liever met andere campinggasten rond het kampvuur? Tapas eten en kijken hoe de kinderen samen spelen? Het kan allemaal. Ook als u nieuwe dingen wilt ontdekken in de natuur bent u aan het juiste adres. De boswachter neemt u graag mee op excursie. Kijk ook eens voor de verschillende arrangementen.

Kortom, als u zoekt naar een camping aan het strand, dan hebt u die gevonden. U hoeft alleen nog te bedenken bij welke van de drie Kennemer Duincampings u het liefst wilt kamperen. Want hoewel deze campings aan het strand veel overeenkomsten hebben, zijn ze alle drie uniek. Kiest u voor Camping de Lakens, Camping Geversduin of Camping Bakkum? Fijne vakantie!