TROTS TALENT OUTDOOR LIFE/ GROEN & TECHNIEK (STAGE)

TROTS TALENT OUTDOOR LIFE/ GROEN & TECHNIEK (STAGE)

Een stage waarbij je niet veel op kantoor zit, maar lekker je handen uit de mouwen kan steken? De hele dag buiten aan het werk zijn is dat wat jou aanspreekt?

WIJ BIEDEN!
Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training
Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider
Officieel erkend leerbedrijf (SBB)
Stagevergoeding € 75 per week (ft)
Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings
Bedrijfskleding tijdens je stage
Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings

WIE BEN JIJ?
Een gastheer die altijd zorgt voor blije gasten
Handig is met een hamer en een snoeischaar
Niet vies is van vuile klusjes
Voor wespen en muizen ga je niet aan de kant, zij wel voor jou
Samenwerken kun je goed, zelfstandig werken ook

OPLEIDINGEN: 
MBO Tuin, Park en Landschap (Outdoor Life)
MBO Outdoor & Adventure
MBO Bos en Natuurbeheer
MBO Sport, Recreatie en Toerisme
VMBO

IEDERE DAG IS ANDERS...

Yes, vandaag begint het hoogseizoen. Jij mag assisteren bij de accommodaties, samen met het Stralende Voorbeeld zorg je dat de accomodaties in orde zijn voor de aankomende gasten. Fijn, daar komen ze ent aan. Jij maakt even kennis en beantwoordt hun laatste vragen over de hobbitwoning. Dan door naar het recreatieteam, je zou ze helpen met de laatste puntjes voor het 'huttenbouwen' morgen.  Nog even opruimen en de dag zit er alweer op.

EN VERRASSEND...

Vandaag heb jij 'portodienst'. Er wordt een stroomstoring doorgegeven, die los jij met gemak op. Daarna sta je nog even met de kampeerders te praten over de gave investering waar je komende winter bij mag helpen. Je bent net klaar met de prullenbakken legen als de Superster Receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar, kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

In het bijzondere restaurant op Camping de Lakens. Met gezellige bar, groot terras en 2 verschillende keukens. Bij de Stay en Go worden verse pizza’s bereid, burgers gegrild en overige snacks geserveerd. De gasten op de camping kunnen hier zowel afhalen als ter plekke eten. Daarnaast hebben we een à la carte restaurant waar we ontbijt, lunch en diner verzorgen. We werken volgens een eigen restaurant concept met vooral dagverse en regionale producten.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste reactie per e-mail naar de Kennemer Duincampings, t.a.v. Marjolijn Steman (werk@kennemerduincampings.nl). Voor vragen kun je bellen met Ed Kraan, Trotse Teamleider Technische Dienst op telefoonnummer 023-5411570. We staan je graag te woord.


Terug