Outdoor Life / Groen & Techniek stage 2018/2019

Outdoor Life / Groen & Techniek stage 2018/2019

Houd je er niet van op kantoor te zitten, maar om je handen uit de mouwen te steken? De hele dag buiten aan het werk zijn is dat wat jou aanspreekt?

Op het kampeerterrein is geen dag hetzelfde, je rijdt met de golfkar of bakfiets van een kapotte kraan naar een loshangende tak die weggehaald moet worden. Of je bent bezig met het oplossen van een elektra-uitval tot het nabrengen van extra bedlinnen in een van onze strandhuisjes.

Bedrijfsinformatie 

In de Noordhollandse duinen liggen drie unieke campings: Camping Geversduin (Castricum), camping ‘de Lakens’ (Bloemendaal aan Zee) en camping Bakkum (Castricum aan Zee). Drie oases van rust met zee, strand en duinen als natuurlijke grenzen. Je komt te werken in een professioneel bedrijf waar je, op onze verschillende afdelingen, veel kunt leren en veel ervaring op kunt doen. Voor alle drie de campings hebben wij voldoende plaats voor enthousiaste, leergierige maar vooral gastvrije stagiaires. En wat is nu leuker dan je stage in vakantiesfeer door te brengen?

Kennemer Duincamping “de Lakens”

Deze strandcamping is midden in de duinen gelegen op slechts 200 meter van het Bloemendaalse strand. Hier beleef je het ultieme strandgevoel! De camping is 27 hectare groot en ontvangt in het hoogseizoen circa 4000 gasten.
De Lakens biedt plaats aan 295 seizoenplaaten en ongeveer 470 toeristische plaatsen. Daarnaast zijn er Kampeerbungalows, Beachlodges, de Waard tenten én een Airstream waarin je kunt logeren. Zo krijg je te maken met allerlei verschillende gasten én werkzaamheden.
Op camping “de Lakens” werken (in het hoogseizoen) ongeveer 60 mensen, 1 camping manager en 2 afdelingshoofden. Onder dit team vallen de (senior)-receptionisten, horeca- medewerk(st)ers, terreinjongens, schoonmakers, nachtwachten, avonddiensten en vrijwilligers. Op camping “de Lakens” zijn er verschillende afdelingen waar de stagiaires ingezet worden, bijvoorbeeld de receptie, animatie, techniek en horeca. Onderdak is geregeld, gedurende het hele jaar kan je in onze speciale stacaravans verblijven.

Sfeer 

Er heerst een informele sfeer op alle drie de campings die zich uit in een leuke en gezellige omgang met elkaar. De werkdruk kan vrij hoog zijn, maar daar staat tegenover dat de werktijden flexibel zijn.

Veel van onze medewerkers zitten nog op school. Verder slaapt (bijna) iedere stagiaire op de camping, daardoor is het ook een hele leuke stageplek omdat je bijv. voor of na je dienst lekker met z’n allen naar het strand kunt gaan, dingen kunt ondernemen of samen uit kunt gaan.

Wat kunnen we bieden: 

- Leuke collega's; 
- Officieel erkend leerbedrijf (Kenwerk & Ecabo & Aequor);
- Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training;
- Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider;
- Stagevergoeding € 65 - € 75 per week (ft);
- Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings;
- Bedrijfskleding tijdens je stage; en 
 - Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings.

Afdeling: 

Technische Dienst

Werkzaamheden: 

Grasmaaien, klein technisch onderhoud aan sanitairgebouwen en accommodaties, schoonhouden van het terrein, snoeien, controleren van lege kampeerplaatsen etc.

Kwaliteiten: 

Klantgericht, resultaatgericht, flexibel, actief, zelfstandig

Opleiding: 
MBO Tuin, Park en Landschap (Outdoor Life)
MBO Outdoor & Adventure
MBO Bos en Natuurbeheer
MBO Sport, Recreatie en Toerisme
VMBO

Periode:  minimaal 10 weken, gehele jaar door

Sollicitatieprocedure:

Stuur een zorgvuldige brief + cv per email naar werken@campingdelakens.nl

Voor meer informatie kan je bellen naar: 0251 -661091 en vragen naar Marjolijn Steman


Terug

Kennemer Duincamping Bakkum

Bekijk de website

Kennemer Duincamping Geversduin

Bekijk de website

Kennemer Duincamping de Lakens

Bekijk de website