Senior medewerker Horeca voor de afdeling Bediening en Stay & Go

Senior medewerker Horeca voor de afdeling Bediening en Stay & Go

Voor dit supergave Restaurant op Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee zijn wij voor de periode 1 maart t/m 31 oktober 2018 op zoek naar een Senior Medewerker Horeca.

Camping de Lakens is een begrip in de kampeerwereld. Winnaar van de titel mooiste kustcamping van het jaar, leerbedrijf van het jaar 2015 en runner-up bij de ANWB innovatie award 2016. Samen met twee andere campings vormt Camping de Lakens de Kennemer Duincampings, een bedrijf dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan.

Restaurant Gestrand is het moderne restaurant op Camping de Lakens. Het restaurant ligt in het centrumgebied van de camping en heeft naast een gezellige bar en groot terras 2 verschillende keukens. Bij de Stay en Go worden verse pizza’s bereid, verschillende soorten burgers gegrild en overige snacks geserveerd. De gasten op de camping kunnen hier zowel afhalen als ter plekke eten.

Daarnaast hebben we een à la carte restaurant waar we lunch en diner verzorgen. We werken volgens een eigen restaurant concept met vooral dagverse en regionale producten. 

Je taken kunnen bestaan uit:
Operationeel leidinggeven aan je afdeling
Vervangt hoofd afdeling bij afwezigheid 
Stralende voorbeeld in gastgerichtheid 
Dagdienstverantwoordelijk en afsluiting kassa
HACCP expert en verantwoordelijk
Bestellingen en voorraadbeheer
Opnemen en uitserveren, advies aan gasten
Je voert kassa handelingen uit en zorgt voor een schone werkomgeving

Wat breng je mee? 
Communicatief vaardig
Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
In het bezit van diploma sociale hygiëne en BHV of bereid deze trainingen te volgen
Kan zelfstandig inkopen conform vooraf gestelde richtlijnen en instructies
Kan noodzakelijke aanpassingen doorvoeren in het rooster conform vooraf gestelde richtlijnen en instructies.

Alle collega’s bij Restaurant Gestrand helpen elkaar. Het kan dus zijn dat je wordt gevraagd bij te springen op een andere afdeling. We zoeken daarom naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk (met name in het weekend en in de vakantieperiodes). Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we druk bij Gestrand. Tijdens het hoogseizoen, gedurende je vakantie ben je veel beschikbaar. Een vooraf aangegeven vakantie kan uiteraard ingepland worden. Salaris is afhankelijk van je leeftijd en de afdeling waar je aan de slag gaat. Je werkt volgens de recreatie cao.

Heb je interesse dan ontvangen we graag een korte motivatie en welke vakantieplannen je aankomende zomer hebt. Dit graag aanvullen met een CV (met je ervaring en persoonsgegevens).
De mail kun je sturen naar Marjolijn Steman m.steman@kennemerduincampings.nl


Terug

Kennemer Duincamping Bakkum

Bekijk de website

Kennemer Duincamping Geversduin

Bekijk de website

Kennemer Duincamping de Lakens

Bekijk de website