ZONNIGE TOPJOBS

ZONNIGE TOPJOBS

Werken met een vakantiegevoel! Oneindige energie, het middelpunt van de belangstelling en dol op organiseren? Wij hebben de perfecte baan voor je waar je al deze kwaliteiten kwijt kan!

Aan het werk:
Krijg jij een kick van het organiseren van evenementen en activiteiten? Is jouw inzet de reden dat onze gast de vakantie van zijn leven heeft? Motiveer jij ook nog eens zonder enige moeite jonge mensen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Verschillende jobs:

SUPERSTER RECREATIE
Dé rechterhand van de trotse teamleider en mogelijkheid om door te groeien

BAKKUM   GEVERSDUIN   DE LAKENS

TROTS TALENT RECREATIE
De leukste bijbaan vol creativiteit en energie

BAKKUM 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Als collega bij de Kennemer Duincampings beleef je een zomer vol spektakel. Kinderen en volwassenen verbazen met onze activiteiten, te gekke collega's, de ruimte om jezelf te zijn en bovenal te groeien. Je krijgt veel verantwoordelijkheden. Sterker nog, je krijgt onze grootste verantwoordelijkheid: je mag zorgen voor onze gasten!

WIE ZOEKEN WIJ?

Ervaring is niet noodzakelijk. Veel belangrijker vinden wij het dat je past in ons team, enthousiast en een aanpakker bent. Salaris is afhankelijk van je leeftijd en de functie waarin je aan de slag gaat. Je werkt volgens de recreatie cao.

ELKE DAG IS ANDERS...

Om 10:00 uur dans je de spieren lekker los, je vraagt alle kinderen mee naar CreativiTIJD. Daarna is het tijd voor een gezonde lunch. 's Middags een toffe activiteit. Lees jij vanavond met de mascotte voor of doe je het avondspel? Yes! morgen de kindermusical waar jullie al de hele week met de kinderen aan gewerkt hebben.

ENTHOUSIAST OVER EEN VAN DE VACATURES?

Sta jij te springen om onze gasten een onvergetelijke tijd te geven?
Stuur dan nu je gastvrije en enthousiaste brief met C.V. per e-mail naar de Kennemer Duincampings (werk@kennemerduincampings.nl). 
Voor vragen kun je bellen naar 0251-661091 en vragen naar Alexander van der Doorn. We staan je graag te woord.


Terug