TROTS TALENT STAY & GO

TROTS TALENT STAY & GO

Zelf je gerechten uit onze Stay & Go keuken bereiden en serveren, om het nu gaat om een lekkere pizza of een luxe burger. Jij zorgt niet alleen voor het lekkere eten maar ook voor net dat beetje extra vakantie gevoel.

WIJ BIEDEN!
Een bijbaan in vakantiesfeer
Flexibele werktijden
All-in salaris (incl. verlof en vakantietoeslag) volgens Recreatie cao
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/vrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Je werkt met veel plezier samen op wisselende dagen en tijden
Je bent daadkrachtig, zaken worden opgelost
Je ziet werk en komt in actie
Je draagt bij aan het schoonste restaurant van Nederland

IEDERE DAG IS ANDERS...

Vandaag begint het hoogseizoen, dat betekend gezellige drukte. Je begint net met de voorbereidingen in de keuken als er een groepje kinderen een lekker ijsje komt halen. Ze vertellen ondertussen over de gave activiteit van vanmorgen. Entousiast vertrekken de kinderen richting de speeltuin. Er komen steeds meer gasten binnen, je helpt iedereen met een glimlach. De enne kampeerder eet het gezellig bij jullie op, de ander neemt z'n eten lekker mee naar hun  plaats.

EN VERRRASSEND...

Yes, vanavond borrelpop! Jij mag vandaag in de Foodcontainer aan de slag. Zodra de muziek begint hangt er een goede sfeer. Wat een energie krijg jij hier van, die heb je ook nodig want wat is het lekker druk! Jij werkt alle bestellingen 1 voor 1 met een glimlach af. Het Stralende Voorbeeld komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle! Het feest is weer afgelopen, wat was het weer tof. Met je collega's nemen jullie de dag nog even door onder het genot van een drankje.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

In het het moderne nieuwe restaurant op Camping de Lakens. Met gezellige bar, groot terras en 2 verschillende keukens. Bij de Stay en Go worden verse pizza’s bereid, burgers gegrild en overige snacks geserveerd. De gasten op de camping kunnen hier zowel afhalen als ter plekke eten. Daarnaast hebben we een à la carte restaurant waar we ontbijt, lunch en diner verzorgen. We werken volgens een eigen restaurant concept met vooral dagverse en regionale producten.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste reactie naar de Kennemer Duincampings, t.a.v. Marjolijn Steman (werk@kennemerduincampings.nl). Voor vragen kun je bellen met Dennis de Jong, op telefoonnummer  06 1313 0605  We staan je graag te woord.


Terug

Kennemer Duincamping Bakkum

Bekijk de website

Kennemer Duincamping Geversduin

Bekijk de website

Kennemer Duincamping de Lakens

Bekijk de website