TROTS TALENT KEUKEN

TROTS TALENT KEUKEN

Weinig ervaring in de keuken? Geen probleem, wij leren jou met passie en aandacht de fijne kneepjes van het vak. Zo zorgen wij er samen voor dat onze gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten.

WIJ BIEDEN!
Flexibele werktijden
All-in salaris (incl. verlof en vakantietoeslag) volgens Recreatie cao
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding

WIE BEN JIJ?
Een keukenhulp die vanuit de keuken zorgt voor blije gasten
Je werkt met veel plezier samen in een team, op wisselende dagen en tijden
Je bent daadkrachtig, zaken worden opgelost
Je ziet werk en komt in actie
Je draagt bij aan het schoonste restaurant van Nederland

 

Solliciteer nu

IEDERE DAG IS ANDERS…

Je start de dag en met een kop koffie, overleg met je team hoe je samen voor een perfecte 'Mise en Place' van vandaag gaat zorgen. Intussen komt de levering binnen en zorg jij dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen en verwerkt. Daar komen de eerste bonnen voor de lunch al binnen, lekker koken! Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor het servies. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken.

EN VERRASSEND…

Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Vandaag ga je samen met chef een nieuw menu voor de komende week bedenken en proef koken. Leuk als  je ook goede ideeën hebt. Hoe leuk, jou idee van vorige week staat op de kaart!

 

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

In het bijzondere restaurant op Camping de Lakens. Met gezellige bar, groot terras en 2 verschillende keukens. Bij de Stay en Go worden verse pizza’s bereid, burgers gegrild en overige snacks geserveerd. De gasten op de camping kunnen hier zowel afhalen als ter plekke eten. Daarnaast hebben we een à la carte restaurant waar we ontbijt, lunch en diner verzorgen. We werken volgens een eigen restaurant concept met vooral dagverse en regionale producten.

 

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren!
Voor vragen kun je bellen met Marjolijn Scholder 06- 46281371. We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug