TROTS TALENT KNOEST

TROTS TALENT KNOEST

Als Trots Talent Knoest heb je een variƫrende bijbaan waarbij je alle aspecten van het horeca vak leert kennen. Jij zorgt er samen met het gezellige team voor dat gasten net dat beetje extra vakantiegevoel beleven.

WIJ BIEDEN!
Een bijbaan in vakantiesfeer 
Flexibele werktijden
All-in salaris (incl. verlof en vakantietoeslag) volgens Recreatie cao
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/vrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Je werkt met veel plezier samen op wisselende dagen en tijden
Je bent daadkrachtig, zaken worden opgelost
Je ziet werk en komt in actie
Je draagt bij aan het schoonste restaurant van Nederland
Je voert lichte keukenwerkzaamheden uit

Solliciteer nu

IEDERE DAG IS ANDERS...

Jij begint de dag met de geur van vers gebakken croisants. Je bent vroeg begonnen en bakt broodjes voor onze gasten, zo kunnen zij de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Je checkt de minimarkt, staat alles nog netjes? Je  beantwoorden een vraag over 'Noest'. Het bier wat speciaal voor Knoest gebrouwen wordt. Vroeg beginnen getekend ook optijd klaar, tijd om lekker naar het strand te gaan

EN VERRASSEND...

Vandaag sta jij in de spoelkeuken, uiteraard is alles gister schoon achtergelaten dus je kan eerst nog even helpen in de keuken, leuk! De eerste afwas komt binnen, jij gaat hiermee aan de slag, ondertussen praat je met je collega nog even na over gister. Je was met je collega wat langer gebleven om te kijken bij de 'Buiten Bios'. Inmiddels is het behoorlijk druk, gelukkig springt je collega even bij. Zo! dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten. Met je collega's proosten jullie nog op de leuke dag.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Knoest Eten & Drinken is de plek om ontspannen te genieten van een heerlijk kopje koffie. Met speelplaatsen rondom en een verrassend interieur. Gevarieerde ontbijt- en lunchkaart met veel biologische- en streekproducten. ’s Avonds serveren wij in gelijke stijl pizza’s en frisse salades. Kortom; een plek waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van de mooie natuur.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren!
Voor vragen kun je bellen met Marianne Stam op 0251661095. We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug