TROTS TALENT KNOEST

TROTS TALENT KNOEST

Werken met vakantiegevoel? Voor de weekenden en vakanties zijn we bij Knoest Eten & Drinken op Camping Geversduin op zoek naar Trotse Talenten Knoest

AAN HET WERK:

Je bent de beste gastheer/vrouw, gasten worden blij van jou
Serveren van een heerlijk ontbijt vind je leuk
Bedienen en runnen kun je allebei
Lichte keukenwerkzaamheden zijn onderdeel van je taak
Je kan zelfstandig openen en sluiten
Natuurlijk ben je flexibel in de samenwerking en de invulling van het rooster
Je toont daadkracht (zaken worden opgelost, je ziet werk en je komt in actie)
Je draagt bij aan het schoonste restaurant van Nederland

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Knoest Eten & Drinken is de plek om ontspannen te genieten van een heerlijk kopje koffie. Met speelplaatsen rondom en een verrassend interieur. Gevarieerde ontbijt- en lunchkaart met veel biologische- en streekproducten. ’s Avonds serveren wij in gelijke stijl pizza’s en frisse salades. Kortom; een plek waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van de mooie natuur. 

Alle collega’s bij Restaurant Knoest en Camping Geversduin helpen elkaar. Het kan dus zijn dat je wordt gevraagd bij te springen op een andere afdeling. We zoeken daarom naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk (met name in het weekend en in de vakantieperiodes). Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we druk bij Knoest. Tijdens het hoogseizoen, gedurende je vakantie ben je veel beschikbaar. Een vooraf aangegeven vakantie kan uiteraard ingepland worden. Ervaring is niet noodzakelijk. Veel belangrijker vinden wij het dat je past in ons team, enthousiast en een aanpakker bent. Salaris is afhankelijk van je leeftijd en de afdeling waar je aan de slag gaat. Je werkt volgens de recreatie cao.

ONZE BEDRIJFSCULTUUR

Bij de Kennemer Duincampings staat bij ons allemaal de gast op de eerste plaats. We praten met elkaar en nemen verantwoordelijkheid voor ons eigen gedrag en de oplossing die daarbij hoort. Fouten worden erkent en opgelost. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden we belangrijk. We houden van actie en komen afspraken na. Daarin zijn we duidelijk. We geven elkaar regelmatig feedback via ons speciale feedbacksysteem of we doen het persoonlijk, altijd op basis van feiten. We stellen hoge doelen waar we met z’n allen vol voor gedaan. Zo willen we dit jaar de schoonste camping van Nederland zijn. En de hoogste gastblijheidscijfers van de branche scoren. We zijn allemaal met veel plezier praktijkbegeleider van stagiaires.

HET AANBOD (1)

Flexibele werktijden
Maandloon volgens Recreatie CAO
Tijd voor Tijd regeling
Compensatieregeling voor feest- en zondagen
35% werknemerspremie pensioen ipv gestelde 50% in de cao

HET AANBOD (2)

Personeelskorting op kamperen
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding
Collectieve ziektekostenverzekering

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Ervaring is niet noodzakelijk. Veel belangrijker vinden wij het dat je past in ons team, enthousiast en een aanpakker bent.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste brief met C.V. per e-mail naar de Kennemer Duincampings, t.a.v. Marjolijn Steman (werk@kennemerduincampings.nl). Liever 'appen'? Dat mag natuurlijk ook! Dit mag naar Marianne Stam 'Trotse Horeca Baas Knoest' op het nummer 06 10542756.


Terug

Kennemer Duincamping Bakkum

Bekijk de website

Kennemer Duincamping Geversduin

Bekijk de website

Kennemer Duincamping de Lakens

Bekijk de website