SUPPORT SPECIALIST COMMUNICATIE EN ICT

SUPPORT SPECIALIST COMMUNICATIE EN ICT

De website en app werken vlekkeloos, dat komt door jou! Met jouw kennis en creativiteit zorg je voor goed lopende systemen en daarmee maak je collega’s en onze gasten blij.

WIJ BIEDEN!
Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur (met zicht op onbepaalde tijd)
Maandloon volgens schaal 6 Recreatie CAO van €2207 tot €2779 (o.b.v. 38 uur)
Gratificatieregeling
Tijd voor Tijd regeling
35% werknemerspremie pensioen ipv gestelde 50% in de CAO
Personeelskorting op kamperen
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden
Collectieve ziektekostenverzekering
Vanaf 1 juni een prachtige werkplek op Camping Bakkum midden in de natuur

WIE BEN JIJ?
Digitale techniek en jij gaan hand in hand
Bedrijfskundige informatica kent voor jou geen geheimen
Jij bent van de puntjes op de i en van A tot Z
Je maakt collega’s en daardoor gasten blij
Vanuit meerdere scenario’s maak jij de juiste keuzes
Je neemt initiatief, je ziet mogelijkheden en komt in actie

 

IEDERE DAG IS ANDERS...

Een internetstoring, dat betekent dat de receptie niet in de systemen kan. Jij weet bij wie je moet zijn voor de oplossing, het probleem is dan ook snel verholpen tot opluchting van de Trotse Teamleider Receptie. Vandaag heb je ook een afspraak over de verdere inrichting van ons reserveringssysteem. Jij weet precies wat er speelt, wat gaat er goed en waar nog verbetering nodig is.

 

EN VERRASSEND…

Het begin van het seizoen, dat betekent veel nieuwe medewerkers. Vanuit de Stralende Voorbeelden komen er diverse vragen over de inloggegevens. Deze weet jij te beantwoorden. Ook hou je oog voor de werkzaamheden die je zelf gepland hebt. Je bent bezig om een toffe nieuwe app te ontwikkelen en je zou vandaag het e.e.a. aanleveren bij de externe partij. Natuurlijk kan je niet wachten tot hij online staat, het wordt zo gaaf!

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Je komt te werken op de Marketing afdeling van de Kennemer Duincampings en zorgt voor de communicatie en ICT van de 3 camping, Camping Bakkum, Camping Geversduin en Camping de Lakens. De afdeling is creatief en gezellig. Samen met Marieke en Michelle ga je elke dag voor het beste resultaat. Lekker sparren met elkaar en verantwoordelijkheid dragen voor eigen gedrag en de oplossing die daarbij hoort. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden wij belangrijk. We houden van actie en komen afspraken na.  We stellen hoge doelen waar we met z’n allen vol voor gaan. Zo willen Marieke en Michelle dit jaar een miljoen mensen bereiken met hun salesgerichte en verrassende communicatie.

 

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Wil jij ook werken met een vakantiegevoel en solliciteren voor dit mooie vakmanschap? Reageer dan voor 7 mei door het online sollicitatieformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Marieke de Raat, Excellence Manager Marketing & ICT, telefonisch via 0251-661088 of per mail m.deraat@kennemerduincampings.nl.

 SOLLICITEER NU


Terug

taalkeuze