SUPPORT SPECIALIST MARKETING

SUPPORT SPECIALIST MARKETING

Een 5-sterren review op het item ‘optimale informatievoorziening’ van een tevreden gast. In the pocket! Door jouw creativiteit en coördinatie blijven onze gasten zich hierover positief verbazen. Vanuit de huisstijl bereik jij onze gasten met verrassende en creatieve uitingen.

WIJ BIEDEN!
Een arbeidsovereenkomst voor 24-uur
Maandloon volgens schaal 5 Recreatie CAO van €2049 tot €2496 (o.b.v. 38 uur)
Gratificatieregeling
Tijd voor Tijd regeling
35% werknemerspremie pensioen i.p.v. gestelde 50% in de CAO
Personeelskorting op kamperen
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op zowel persoonlijk als marketing vlak
Collectieve ziektekostenverzekering
Vanaf 1 juni een prachtige werkplek op Camping Bakkum midden in de natuur

WIE BEN JIJ?
Creatief en Enthousiast, daarin herken jij jezelf meteen
Jij scoort een 10 op de Nederlandse taal
Je examenlijst laat voor Duits en Engels minstens een 8 zien
Marketing is jouw passie
Jij bent en denkt dag en nacht verrassend
Gasten en collega’s worden blij van jou
Jij maakt met Photoshop van een mug een olifant, handig
Jij staat aan het begin van je marketing carrière, met 1 tot 3 jaar ervaring.

IEDERE DAG IS ANDERS...

Er staan weer hele toffe evenementen op het programma van komend seizoen. Vandaag leg jij de laatste hand aan de promotieposters van ‘Bakkum Vertelt’ en ‘Borrelpop’.  Gaaf, door jou heeft het de perfecte uitstraling, hier moet je bij zijn! Nu dit geregeld is kan je kijken waar we de promotie allemaal gaan doen, natuurlijk op de campings zelf maar jij hebt al toffe ideeën hoe je mensen uit de omgeving ook enthousiast maakt. Je werkt jouw ideeën goed uit zodat je ze morgen in het teamoverleg kan bespreken.

 

EN VERRASSEND…

Jij begeleidt en coördineert alle media aanvragen. Gaaf, morgen wordt er een hele toffe fotoshoot gehouden in één van onze hippe accommodaties. Nu ga je nog verder met de nieuwsbrief, jij checkt de aangeleverde teksten en zorgt voor een goede vormgeving. Daarna komt de Superster Receptie nog even langs, zij wil graag wat extra uitleg over de huisstijl. Zo kan ze dit meenemen in de facebook berichten van de camping.  Jij kan haar die uitleg prima geven. Samen bedenken jullie nog wat leuke berichten voor de komende tijd.

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Je komt te werken op de Marketing afdeling van de Kennemer Duincampings en zorgt voor de marketing en communicatie van de 3 campings, Camping Bakkum, Camping Geversduin en Camping de Lakens. De afdeling is creatief en gezellig. Samen met Marieke en Michelle ga je elke dag voor het beste resultaat. Lekker sparren met elkaar en verantwoordelijkheid dragen voor eigen gedrag en de oplossing die daarbij hoort. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden wij belangrijk. We houden van actie en komen afspraken na.  We stellen hoge doelen waar we met z’n allen vol voor gaan. Zo willen Marieke en Michelle dit jaar een miljoen mensen bereiken met hun salesgerichte en verrassende communicatie.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Wil jij ook werken met een vakantiegevoel en solliciteren voor dit mooie vakmanschap? Reageer dan voor 7 mei door het online sollicitatieformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Marieke de Raat, Excellence Manager Marketing & ICT, telefonisch via 0251-661088 of per mail m.deraat@kennemerduincampings.nl.

SOLLICITEER NU

 


Terug

taalkeuze