TROTS TALENT HTS AFSTUDEERSTAGE

TROTS TALENT HTS AFSTUDEERSTAGE

Duurzaamheid heeft jouw prioriteit, dat combineren met jouw afstuderen kan bij ons! Jij onderzoekt hoe wij als bedrijf de exploitatie kunnen loskoppelen van aardgas.

WIJ BIEDEN!
 Officieel erkend leerbedrijf
 Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider (in dit geval de directeur)
 Overnachtingsmogelijkheid op de campings
Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings

WIE BEN JIJ?
Een enthousiaste 4e jaar HTS student die:
Duurzaamheid als prioriteit heeft
Een team positief ondersteunt vanuit een persoonlijke benadering
Niet vreemd is van zelfreflectie
Zich kan vinden in de benaming ‘zelfstarter’
Brede interesses heeft

 

DAG EN NACHT VERRASSEND

De Kennemer Duincampings een kampeerbedrijf  met 3400 kampeerplaatsen verdeeld over 3 terreinen, gelegen aan de Nederlandse kust. Wij zijn seizoencampings, jaarlijks goed voor ca 700.000 overnachtingen. Drievoudig Leerbedrijf van het Jaar, winnaar van de Innovatie award van de ANWB en uitgeroepen tot Beste Kustcamping van Nederland. Een kampeerbedrijf dat dag en nacht verrast; in een prachtige, natuurlijke omgeving met vakmanschap, passie en aandacht voor onze gasten en voor elkaar.

 

DE OPDRACHT

De Kennemer Duincamping wil in 2025 de exploitatie loskoppelen van aardgas door met name de vele sanitair gebouwen, de warmwatervoorzieningen en hoofdgebouwen op alternatieve wijze te verwarmen. De opdracht houdt in het onderzoeken wat het voor de organisatie betekent om zonder gas te exploiteren en het specifiek voor de organisatie in kaart brengen wat de gevolgen zijn wanneer wordt overgegaan op relevante alternatieve energiebronnen en welke energiebronnen dat kunnen zijn.

 

BEDRIJFSCULTUUR

De gast staat op de eerste plaats. Wij praten met elkaar en nemen verantwoordelijkheid voor ons gedrag en de oplossing die daarbij hoort. Fouten worden erkent en opgelost. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden we belangrijk. We houden van actie en komen afspraken na. Daarin zijn we duidelijk. We geven elkaar regelmatig feedback via ons speciale feedbacksysteem of we doen het persoonlijk, altijd op basis van feiten. We stellen hoge doelen waar we met z’n alle vol voor gaan. Zo willen we dit jaar de schoonste camping van Nederland zijn.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren! 
Voor vragen kun je bellen met 
Willemieke de Waal, Excellence Directeur van de Kennemer Duincampings
op telefoonnummer 0251-661091.
We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug