SUPERSTER KNOEST

SUPERSTER KNOEST

Als Superster Knoest heb jij de ideale bijbaan, hard werken in vakantiesfeer. Jij zorgt niet alleen voor het lekkere eten maar ook voor net dat beetje extra vakantie gevoel.

WIJ BIEDEN!
Een bijbaan in vakantiesfeer 
Flexibele werktijden
All-in salaris (incl. verlof en vakantietoeslag) volgens Recreatie cao
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/vrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Je werkt met veel plezier samen op wisselende dagen en tijden
Je bent daadkrachtig, zaken worden opgelost
Je ziet werk en komt in actie
Je draagt bij aan het schoonste restaurant van Nederland
Je voert lichte keukenwerkzaamheden uit

IEDERE DAG IS ANDERS...

Samen met je collega's begin je met de voorbereidingen in de keuken. Gezellig, daar zijn de eerste gasten. De camping staat vol dus het zal druk worden. Met een grote glimlach help jij de gasten en je collega's. Je springt bij in de spoelkeuken, zodat alles weer schoon en netjes is aan het eind van de dag. Zo! Dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten.

EN VERRASSEND...

Jij begint de dag met de geur van vers gebakken croisants. Je bent vroeg begonnen en bakt broodjes voor onze gasten, zo kunnen zij de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Je checkt de minimarkt, staat alles nog netjes? Je  beantwoorden een vraag over 'Noest'. Het bier wat speciaal voor Knoest gebrouwen wordt. Vroeg beginnen betekend ook optijd klaar, tijd om lekker naar het strand te gaan!

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Knoest Eten & Drinken is de plek om ontspannen te genieten van een heerlijk kopje koffie. Met speelplaatsen rondom en een verrassend interieur. Gevarieerde ontbijt- en lunchkaart met veel biologische- en streekproducten. ’s Avonds serveren wij in gelijke stijl pizza’s en frisse salades. Kortom; een plek waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van de mooie natuur.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren!
Voor vragen kun je bellen met Marianne Stam op 0251661095. We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug

taalkeuze