SUPERSTER BEDIENING

SUPERSTER BEDIENING

Een heerlijk zonnige dag, het terras zit vol. Jij serveert lekkere koude drankjes en adviseert over onze menukaart met streekproducten uit de duinen! Het is hard werken maar door het vakantie gevoel krijg jij genoeg energie!

WIJ BIEDEN:
Een bijbaan in vakantiesfeer
Flexibele werktijden
Personeelskorting op kamperen
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/vrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Met veel plezier samenwerkt op wisselende dagen en tijden
Je draagt bij aan het schoonste restaurant van Nederland

Solliciteer nu

IEDERE DAG IS ANDERS...

Een lekkere zonnige dag, het terras zit vol. Jij hebt alles onder controle. De gasten genieten van een koud drankje. De eerste bestellingen voor het diner neem je op. Jij geeft door je kennis over de menukaart perfect advies. De kinderen gaan voor de lekkere spaghetti. Zijn ze al van de snelle glijbaan geweest? Nee!? 'Ga snel dan kan ik jullie vanaf hier zien, high 5!' Nadat ze hebben genoten van de maaltijd vertel jij nog dat er morgen ‘Borrelpop’ is. Dat willen ze niet missen.

 

EN VERRASSEND…

Een gezellige kinderverjaardag in de speeltuin. De buitenbar gaat open en jij maakt de lekkerste drankjes . Leuk, al die blije kinderen met hun ouders. Wat een energie krijg jij hier van, die heb je ook nodig want wat is het lekker druk! Jij werkt alle bestellingen 1 voor 1 met een glimlach af. De Trotse Baas Horeca komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle! Het feest is weer afgelopen, wat was het weer een leuke dag!

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een weids uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Bij mooi weer en evenementen gaat ook daar de Buiten Bar open. De kinderen kunnen spelen en vanuit restaurant Gestrand houden onze gasten de kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

 

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren! 
Voor vragen kun je bellen met Marjolein Scholder, 06-46281371. We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug