SUPERSTER SCHOONMAAK 'HUISJES'

SUPERSTER SCHOONMAAK 'HUISJES'

De gasten komen aan in hun vakantieverblijf, ze zijn blij verrast! Alles is schoon en de bedden zijn opgemaakt. Door jouw schoonmaakkwaliteiten kan hun vakantie meteen beginnen!

WIJ BIEDEN!
  Een leuke parttime baan voornamelijk voor maandag en vrijdag (van 9.00 - 15.00 uur)
  Salaris volgens schaal 4 van Recreatie cao €1891 tot €2280 (obv 38 uur)
 Personeelskorting op kamperen
 Trainingen in omgang met gasten
Bedrijfskleding
 

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/vrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Gelijk positief aan de slag gaat als er toch een ontevreden gast is
Niet vies is van vuile klusjes
Energie krijgt van schoonmaken
De handen uit de mouwen steekt
Kan genieten van je eigen schone werk
Een dubbeltje kan laten stuiteren op een opgemaakt bed


Solliciteer nu

IEDERE DAG IS ANDERS…

Vandaag maak jij samen met je collega’s Bakkums Hoeve schoon. De groepsaccommodatie was afgelopen midweek bezet en vanmiddag komt er weer een nieuwe familie met elkaar van de Hoeve genieten. Zij vieren het 30-jarig huwelijksfeest. Jij neemt de boven verdieping voor je rekening. De bedden worden afgehaald, ramen open. Heerlijk die frisse lucht. Nadat alles is afgestoft en stof gezogen, maak je de bedden weer op. De familie badkamer is ook weer klaar helemaal schoon en fris. Met je collega zorg je nog voor een kleine versiering in de woonkamer. Een leuke extra verrassing die ze niet snel zullen vergeten. 

 

 

EN VERRASSEND…

Het hoogseizoen is begonnen, alle accommodaties zijn bezet. Samen met je collega’s zorg jij dat de accommodaties er weer spik en span uit zien in een korte tijd. Je bent net bezig met het dweilen van de vloer als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen van vanmorgen. ‘Wow wat leuk, mag ik het zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Camping Bakkum is de oudste camping van Nederland en ligt midden in de Kennemerduinen. Een unieke locatie midden in het bos en met het strand in de achtertuin. Kunst en cultuur staat centraal op de camping. Camping Bakkum heeft seizoenplaatsen, toeristische kampeerplaatsen en gave accommodaties. Zo krijg je te maken met allerlei verschillende gasten.

 

 

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren!
Voor vragen kun je bellen met Peter Ramp 0251-661091. We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug