TROTS TALENT TECHNISCHE DIENST

TROTS TALENT TECHNISCHE DIENST

Wow wat een leuke bijbaan! Iedere dag is anders. Assisteer jij vandaag het recreatieteam bij het broodjes bakken of heb jij de 'portodienst' en help je de gasten waar nodig?

Als Trots Talent Technische Dienst werk je in een enthousiast team, dat hard werkt aan het ultieme vakantiegevoel van onze gasten.

WIJ BIEDEN!
Flexibele werktijden
Maandloon volgens Recreatie CAO
Compensatieregeling voor feest- en zondagen
Personeelskorting op kamperen
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding


WIE BEN JIJ?
Een gastheer die altijd zorgt voor blije gasten
Handig is met een hamer en snoeischaar
Niet vies is van vuile klusjes
Kan handelen tijdens een (BHV) calamiteit
Met veel plezier samenwerkt op wisselende dagen en tijden
Samenwerken kun je goed, zelfstandig werken ook

Solliciteer nu

IEDERE DAG IS ANDERS...

Vandaag heb jij 'portodienst'. Er wordt een stroomstoring doorgegeven, die los jij met gemak op. Daarna sta je nog even met de kampeerders te praten over het gezellige evenement morgen. Je bent net klaar met de prullenbakken legen als de Superster Receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar, kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen.

EN VERRASSEND...

Vanavond is dat leuke evenement, Borrelpop. Jij helpt vandaag mee bij het opbouwen, zodat alles klaar staat en het vlekkeloos verloopt. Zodra de muziek begint te spelen zit jouw dag er op. Nog even je spullen opruimen en dan .... fiets je naar huis of blijf je gezellig nog even een drankje doen en luisteren naar de band.

WIE IS CAMPING GEVERSDUIN?

Camping Geversduin ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. De camping en het omliggend natuurgebied gaan naadloos in elkaar over. Bossen, duinen, overal voel, zie en ruik je de natuur. 
Recreatie in combinatie met natuur is dan ook de leidraad van de camping. Door middel van hergebruik, recycling en minder verspilling voeren we een gezonde bedrijfsvoering op een hippy en trendy manier.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren!
Voor vragen kun je bellen met Paul Schoffelmeer 0251-661095. We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug