TROTS TALENT RECEPTIE (STAGE)

TROTS TALENT RECEPTIE (STAGE)

Een stageplaats bij drievoudig winnaar 'Beste leerbedrijf van Nederland'. Door onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage. Jij zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen. Wanneer ze er eenmaal zijn, ontvang jij ze met een warm welkom.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die bij ons stage willen komen lopen. Het gehele jaar door kan je stage komen lopen voor minimaal 10 weken. Er zijn verschillende stageplaatsen beschikbaar!

WIJ BIEDEN!
Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training
Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider
Officieel erkend leerbedrijf (SBB);
Stagevergoeding € 75 per week (ft)
Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings
Bedrijfskleding tijdens je stage
Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/gastvrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Handig is met systemen
Goede beheersing van de Nederlandes en Duitse taal
Samenwerken kun je goed, zelfstandig werken ook

IEDERE DAG IS ANDERS...

Je begint met het beantwoorden van de emails, veel vragen weet jij inmiddels te beantwoorden. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes op. Mevrouw heeft een stroomstoring, je schrijft de gegevens van mevrouw op en vraagt je collega van de Technische Dienst via de portofoon om het op te lossen. Yes, jij mag een ronde over het terrein om de Bakkummer Courant op te hangen. Lekker even een frisse neus voordat je achter de balie gaat.

EN VERRASSEND...

Vandaag is het de aankomstdag voor het pinksterweekend, je hebt er zin in. Afgelopen dagen heb jij met je collega's alle voorbereidingen getroffen. In een speciaal neergezette kraam mag jij buiten de gasten ontvangen, met dit weer zeker geen straf. Het is hard werken maar er hangt een hele goede sfeer. Jij vertelt de kinderen over de gave activiteit vanmiddag, de andere kampeerder wil meer informatie over de excursie van morgen. 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Camping Bakkum is de oudste camping van Nederland en ligt midden in de Kennemerduinen. Een unieke locatie midden in het bos en met het strand in de achtertuin. 
Kunst en cultuur staat centraal op de camping. Camping Bakkum heeft seizoenplaatsen, toeristische kampeerplaatsen en gave accommodaties. Zo krijg je te maken met allerlei verschillende gasten én werkzaamheden.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste reactie per e-mail naar de Kennemer Duincampings, werkenopbakkum@kennemerduincampings.nl. Voor vragen kun je bellen met Thijs Hoebe, Trotse Teamleider Receptie op telefoonnummer 0251-661091. We staan je graag te woord.


Terug