SUPERSTER STAY & GO

SUPERSTER STAY & GO

Je bereid en serveert zelfstandig gerechten uit onze Stay & Go keuken, zoals pizza’s burgers en snacks. Je bent het visitekaartje van Camping de Lakens.

WIJ BIEDEN:
Een bijbaan in vakantiesfeer
Flexibele werktijden
Personeelskorting op kamperen
Budget beschikbaar voor ontwikkelmogelijkheden op hospitality vlak
Bedrijfskleding

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/vrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Met veel plezier samenwerkt op wisselende dagen en tijden
Je draagt bij aan het schoonste restaurant van Nederland

Solliciteer nu

IEDERE DAG IS ANDERS...

Jij begint je werkdag met de voorbereidingen in de keuken. Gezellig, daar zijn de eerste gasten. De camping staat vol dus het zal druk worden. Met een grote glimlach help jij de gasten en je collega's. Je springt bij in de spoelkeuken, zodat alles weer schoon en netjes is aan het eind van de dag. Zo! Dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten.

 

EN VERRASSEND…

Voor het eerst het 'BuitenGewoon Kinderfestival' en jij mag in de Foodcontainer aan de slag. Leuk, al die blije kinderen met hun ouders. Wat een energie krijg jij hier van, die heb je ook nodig want wat is het lekker druk! Jij werkt alle bestellingen 1 voor 1 met een glimlach af. De Trotse Horeca Baas komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle! Het feest is weer afgelopen, wat was het tof, volgend jaar weer!?

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

In Restaurant Gestrand bevindt zich de  ''Stay & Go''. Hier serveren we dagelijks ontbijt en lunch, maken wij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden wij onze zelfgemaakte burgers. Schuift de gast bij ons aan of neemt hij zijn eten liever mee naar de caravan? Beide is mogelijk. Als het nog fris is, zitten gasten gezellig bij de openhaard. Bij mooi weer kunnen zij vanaf ons terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

 

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Hieronder kun je direct solliciteren!
Voor vragen kun je bellen met Dennis 06- 1313 0605. We staan je graag te woord.

Solliciteer nu


Terug