TROTS TALENT RECEPTIE (STAGE)

TROTS TALENT RECEPTIE (STAGE)

Een stageplaats bij drievoudig winnaar 'Beste leerbedrijf van Nederland'. Door onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage. Jij zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen. Wanneer ze er eenmaal zijn, ontvang jij ze met een warm welkom.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die bij ons stage willen komen lopen. Het gehele jaar door kan je stage komen lopen voor minimaal 10 weken. Er zijn verschillende stageplaatsen beschikbaar!

WIJ BIEDEN!
Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training
Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider
Officieel erkend leerbedrijf (SBB);
Stagevergoeding  € 75 per week (ft)
Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings
Bedrijfskleding tijdens je stage
Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/gastvrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Handig is met systemen
Goede beheersing van de Nederlandes en Duitse taal
Samenwerken kun je goed, zelfstandig werken ook

Opleidingen: 
MBO Recreatie
MBO Toerisme & Reizen
MBO Leisure & Hospitality
MBO Telefoniste/ Receptioniste niveau 2
TIO / MBO

IEDERE DAG IS ANDERS...

Je begint met het beantwoorden van de emails, veel vragen weet jij inmiddels te beantwoorden. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes op. Een kampeerder heeft een stroomstoring, je schrijft de gegevens van mevrouw op en via de portofoon vraag je je collega van de Technische Dienst om de stroomstoring op te lossen. Yes, jij mag een gastvrije actie voorbereiden. Morgen delen jullie de hele dag koud water met verschillende smaakjes uit.

EN VERRASSEND...

Een jarige kampeerder, jij hebt bedacht een wat leuks langs te brengen. Je hebt een Noest biertje met een leuke kaart. Jij brengt het langs, de gasten zijn helemaal enthousiast. Dit vergeten ze niet snel meer. Je vertelt ze nog even over de buiten bioscoop van morgen, daar gaat ze zeker naar toe. Daarna doe je voortgangscontrole. Je controleerd of de vertrekkende gasten al aan het opruimen zijn, kan je meteen even vragen hoe hun verblijf was!

CAMPING GEVERSDUIN
Camping Geversduin ligt in het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat. De camping en het omliggend natuurgebied gaan naadloos in elkaar over. Bossen, duinen, overal voel, zie en ruik je de natuur. 
Recreatie in combinatie met natuur is dan ook de leidraad van de camping. Door middel van hergebruik, recycling en minder verspilling voeren we een gezonde bedrijfsvoering op een hippy en trendy manier.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste reactie per e-mail naar de Kennemer Duincampings, werkenopgeversduin@kennemerduincampings.nl. Voor vragen kun je bellen met Loes Plagman, Trotse Teamleider Receptie op telefoonnummer 0251-661095. We staan je graag te woord.


Terug