TROTS TALENT OUTDOOR LIFE/ GROEN & TECHNIEK (STAGE)

TROTS TALENT OUTDOOR LIFE/ GROEN & TECHNIEK (STAGE)

Een stage waarbij je niet veel op kantoor zit, maar lekker je handen uit de mouwen kan steken? De hele dag buiten aan het werk zijn is dat wat jou aanspreekt?

WIJ BIEDEN!
Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training
Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider
Officieel erkend leerbedrijf (SBB);
Stagevergoeding € 75 per week (ft)
Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings
Bedrijfskleding tijdens je stage
Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings

WIE BEN JIJ?
Een gastheer die altijd zorgt voor blije gasten
Handig is met een hamer en een snoeischaar
Niet vies is van vuile klusjes
Voor wespen en muizen ga je niet aan de kant, zij wel voor jou
Samenwerken kun je goed, zelfstandig werken ook

OPLEIDING: 
MBO Tuin, Park en Landschap (Outdoor Life)
MBO Outdoor & Adventure
MBO Bos en Natuurbeheer
MBO Sport, Recreatie en Toerisme
VMBO

IEDERE DAG IS ANDERS...

Yes, vandaag begint het hoogseizoen. Jij mag assisteren bij de accommodaties, samen met je collega zorg je dat de accomodaties in orde zijn voor de aankomende gasten. Daarna neem je de portodienst voor je rekening. Je bent net klaar met de prullenbakken legen als collega van de receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar, kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen.

EN VERRASSEND...

Vandaag begint 'Bakkum Vertelt'. Jij hebt afgelopen dagen geholpen met het opbouwen zodat alles er feestelijk uitziet. Je helpt de foodtrucks met de voorzieningen die ze nog nodig hebben en dan kan het feest beginnen. De muziek begint te spelen en er hangt meteen een goede sfeer. Nog even je spullen opruimen en dan komt de keuzestress, blijf je gezellig bij de feestavond of neem je toch even een frisse duik in zee...

WIE IS CAMPING BAKKUM?

Camping Bakkum is de oudste camping van Nederland en ligt midden in de Kennemerduinen. Een unieke locatie midden in het bos en met het strand in de achtertuin. 
Kunst en cultuur staat centraal op de camping. Camping Bakkum heeft seizoenplaatsen, toeristische kampeerplaatsen en gave accommodaties. Zo krijg je te maken met allerlei verschillende gasten én werkzaamheden.

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste brief met C.V. per e-mail naar Camping Bakkum (werk@campingbakkum.nl). Voor vragen kun je bellen met Hans Kluft op telefoonnummer 0251-661091. We staan je graag te woord.


Terug