SUPERSTER ONTVANGST

SUPERSTER ONTVANGST

Jij maakt de eerste indruk bij onze gasten, buiten wijs jij onze gasten waar ze kunnen parkeren. Doet de slagboompas het niet? Jij weet wel raad en heb het snel opgelost.

WIJ BIEDEN!

Flexibele werktijden
Salaris volgens Recreatie cao
Personeelskorting op kamperen
Bedrijfskleding

WIE BEN JIJ?

Een gastheer/vrouw die altijd zorgt voor blije gasten bij de opgang van het terrein
Je wijst gasten de weg op het terrein
Je kan de kaart van camping Bakkum wel dromen
Gasten vragen jou om tips over de omgeving rond de camping
Snel ter been en kan accuraat handelen tijdens een (BHV)calamiteit
Je werkt met plezier op wisselende dagen en tijden
Samenwerken kun je goed, zelfstandig werken ook

 

IEDERE DAG IS ANDERS…

Wat een heerlijk weer vandaag, jij treft het want je werkt altijd buiten. Er komen veel nieuwe kampeerders aan. Jij heet ze welkom en vertelt ze waar ze kunnen parkeren. Je ziet dat iemand moeite heeft met de slagboompas, uiteraard leg jij het met liefde uit. Ojee een melding via de receptie. Er is een ambulance onderweg, mogelijk een gebroken been.  Jij zorgt dat het verkeer op oprit van de camping doorstroomd, zodat de ambulance meteen door kan rijden.

 

EN VERRASSEND…

Vandaag is de ’gastenverwendag’. Een dag waarbij we onze gasten extra in het zonnetje willen zetten.  Jij deelt vandaag lekkere ijsjes uit, ook staan er kannen water met verschillende smaakjes. Wat een leuke reacties! Zo begint de vakantie van onze gasten extra feestelijk. Wat ging de werkdag weer snel. Jij hebt nog even tijd voor een frisse duik in de zee. Tot morgen!

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Camping Bakkum is de oudste camping van Nederland en ligt midden in de natuur. Een unieke locatie midden in het bos en met het strand in de achtertuin. Kunst en cultuur staat centraal op de camping. Camping Bakkum heeft seizoenplaatsen, toeristische kampeerplaatsen en gave accommodaties. Zo krijg je te maken met allerlei verschillende gasten.

 

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste reactie met C.V. per e-mail naar de Kennemer Duincampings, t.a.v. Marjolijn Steman (werk@kennemerduincampings.nl). Voor vragen kun je bellen met Marleen Woestenburg op telefoonnummer 0251-661091. We staan je graag te woord.


Terug

Kennemer Duincamping Bakkum

Bekijk de website

Kennemer Duincamping Geversduin

Bekijk de website

Kennemer Duincamping de Lakens

Bekijk de website