TROTS TALENT RECEPTIE (STAGE)

TROTS TALENT RECEPTIE (STAGE)

Een stageplaats bij drievoudig winnaar 'Beste leerbedrijf van Nederland'. Door onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage. Jij zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen. Wanneer ze er eenmaal zijn, ontvang jij ze met een warm welkom.

Het gehele jaar door kan je stage komen lopen voor minimaal 10 weken. Er zijn verschillende stageplaatsen beschikbaar!

WIJ BIEDEN!
Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training
Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider
Officieel erkend leerbedrijf (SBB)
Stagevergoeding € 75 per week (ft)
Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings
Bedrijfskleding tijdens je stage
Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings

WIE BEN JIJ?
Een gastheer/gastvrouw die altijd zorgt voor blije gasten
Handig is met systemen
Goede beheersing van de Nederlandes en Duitse taal
Samenwerken kun je goed, zelfstandig werken ook

Opleidingen: 
MBO Recreatie
MBO Toerisme & Reizen
MBO Leisure & Hospitality
MBO Telefoniste/ Receptioniste niveau 2
TIO / MBO

IEDERE DAG IS ANDERS...

Je begint met het beantwoorden van de emails, veel vragen weet jij inmiddels te beantwoorden. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes op. Een kampeerder heeft een stroomstoring, je schrijft de gegevens van mevrouw op en via de portofoon vraag je je collega van de Technische Dienst om de stroomstoring op te lossen. Yes, jij mag een gastvrije actie voorbereiden. Morgen delen jullie de hele dag koud water met verschillende smaakjes uit.

EN VERRASSEND...

Vandaag is het de aankomstdag voor het pinksterweekend, je hebt er zin in. Afgelopen dagen heb jij met je collega's alle voorbereidingen getroffen. Het dak van de receptie kan lekker open, met dit weer zeker geen straf. Het is hard werken maar er hangt een hele goede sfeer. Jij vertelt de kinderen over de gave activiteit vanmiddag, de andere kampeerder wil meer informatie over de excursie van morgen.

CAMPING DE LAKENS

Deze strandcamping is midden in de duinen gelegen op slechts 200 meter van het Bloemendaalse strand. De camping is 27 hectare groot en ontvangt in het hoogseizoen circa 4000 gasten.
De Lakens heeft seizoenplaatsen, toeristische kampeerplaatsen en gave accommodaties. Zo krijg je te maken met allerlei verschillende gasten én werkzaamheden.

 

KOM JE ERBIJ? LEUK, JE BENT WELKOM!

Stuur je gastvrije en enthousiaste reactie per e-mail naar de Kennemer Duincampings, werkenopdelakens@kennemerduincampings.nl. Voor vragen kun je bellen met Els, Trotse Teamleider Receptie op telefoonnummer 023-5411570 We staan je graag te woord.


Terug