receptie Geversduin 2.jpg

Stage

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die bij ons stage willen komen lopen.

Onder de Kennemer Duincampings vallen 3 campings; Camping Bakkum, Camping Geversduin en Camping de Lakens. Ook hebben we 2 horecagelegenheden: Restaurant Gestrand en Knoest Eten en Drinken. Op alle drie de campings en in onze horeca bieden we stageplaatsen in diverse richtingen. Stage lopen kan tussen 29 maart en 27 oktober 2019 met een minimale stageduur van 10 weken. We zijn een officieel erkend leerbedrijf en zijn meerdere malen uitgeroepen tot ‘Leerbedrijf van het jaar’. We vinden het belangrijk te investeren in onze stagiaires!

Wij bieden een stageplaats waar je altijd mensen zal tegenkomen die hun vrije tijd goed willen besteden en jij kan daarvoor zorgen! Jij zorgt ervoor dat gasten naar onze campings toe komen en wanneer ze er eenmaal zijn, zorg jij ervoor dat hun verwachtingen uitkomen.

Wat kunnen we bieden

- Leuke collega's;
- Officieel erkend leerbedrijf (Kenwerk & Ecabo, Aequor);
- Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training;
- Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider;
- Stagevergoeding € 65 - € 75 per week (ft);
- Mogelijkheid tot gratis overnachten op de campings;
- Bedrijfskleding tijdens je stage;
- Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings.

Bedrijfsinformatie 

In de Noordhollandse duinen liggen drie unieke campings: Camping Geversduin (Castricum), camping ‘de Lakens’ (Bloemendaal aan Zee) en camping Bakkum (Castricum aan Zee). Drie oases van rust met zee, strand en duinen als natuurlijke grenzen. Je komt te werken in een professioneel bedrijf waar je, op onze verschillende afdelingen, veel kunt leren en veel ervaring op kunt doen. Op alle drie de campings hebben wij voldoende plaats voor enthousiaste, leergierige maar vooral gastvrije stagiaires. En wat is nu leuker dan je stage in vakantiesfeer door te brengen?

Receptie stage

Als stagiair op de receptie ben jij degene die als eerste indruk maakt op onze gasten. Je ontvangt de gasten, verkoopt kampeerplaatsen en accommodaties, verwerkt reserveringen in het reserveringsprogramma en geeft informatie over het verblijf. Daarnaast beantwoord je telefoontjes en mailtjes van gasten. Kortom, jij bent het aanspreekpunt voor de gast!

Recreatie en Sport stage

Als recreatie stagiair begeleid je (sport) activiteiten met een lach op je gezicht en weet je onze gasten ook enthousiast te krijgen. Je legt makkelijk contact met gasten en fungeert als gastheer/vrouw van de camping. Je bedenkt activiteiten en weet bestaande activiteiten leuker te maken. Je ondersteunt de recreatieleider en werkst samen met de rest van het recreatieteam.

Recreatie en Sport stage

Als stagiair in de bediening heb je een gastvrije instelling. Je bedient onze gasten en zorgt voor een vrolijke omgang. Je adviseert gasten en hebt oog voor een nette uitstraling van het restaurant.

Als stagiair in de keuken bereid en serveer je met passie gerechten. Je zorgt voor een prettige omgang met collega’s en met onze gasten vanuit onze open keuken. Daarnaast zorg je voor een schone werkomgeving. 

Enthousiast over een stage?

Volg je een MBO opleiding en ben je enthousiast over een stage bij de Kennemer Duincampings? Stuur je brief + CV per email naar werk@kennemerduincampings.nl.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.