Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

'de Lakens'

De avond valt. Vanuit uw hangmat ziet u de zon in de Noordzee zakken. Het geruis van de golven neemt uw gedachten mee. Morgen naar de Finse sauna? Lekker uit eten in Oudhollands Haarlem? Of even kijken bij het surfcamp van de kinderen?

Of u nu verblijft in een luxe Laidbackshack, een knusse houten Kampeerbungalow of uw eigen tent, caravan of camper: als u wilt onthaasten, bent u bij camping de Lakens op de goede plek. Van Finse sauna tot Turks stoombad, u vindt het er allemaal. Geen zin om 's avonds te koken? Laat u in de watten leggen bij 'Zoen aan zee'. Het restaurant ligt op de camping.

Retro trailer
Kamperen

Onthaasten aan het strand

Camping de Lakens ligt op slechts 200 meter van het brede Bloemendaalse strand. Hier is het heerlijk uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. En u? U vindt er vooral rust.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massage, schoonheidsbehandeling of pedicure. De behandelingen worden gegeven in een Wellnessbus. Of gaat u liever vliegeren, wandelen of een stukje hardlopen? De zilte zeelucht in de neus, hoofd in de wind en de gedachten op nul? Ook in het najaar is het strand dé plek om lekker uit te waaien.

Faciliteiten

Bij camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er animatie aanwezig. We hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, jeepsafari, branding kanoën, mee met de reddingsbrigade of korren. Trek gekregen van een dag aan het strand? Op de camping is een sfeervol restaurant.

Liever een dagje winkels, warenhuizen en musea? Amsterdam is dichtbij, in Haarlem bent u in een kwartier. Ontdek zelf waarom deze stad al meerdere keren is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland! Of prik een vorkje in een van de vele restaurants.

Plattegrond en tarieven

Wilt u meer weten? Kijk hier voor de plattegrond en de tarieven.

Waterspeeltuin