Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

In de duinen, vlak bij strand en stad

Kamperen midden in de duinen, vlak aan het strand. Dat betekent sterren kijken bij heldere hemel, konijntjes rond je tent. Of speuren naar herten tijdens je ontdekkingstocht door de natuur. Spring op de fiets, of neem een van de vele wandelroutes. Het Noordhollands Duinreservaat en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland liggen klaar om ontdekt te worden.

Dat geldt ook voor historische steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Vaak bent u er al binnen een half uurtje. Dus wilt u cultuur opsnuiven, winkelen of uit eten? Een Kennemer Duincamping is een prima uitvalsbasis.

Picknicktafel
Wandelen in de vrije natuur

Bijzondere activiteiten

Ook op en rond de camping is er heel veel te doen. Dat varieert van boswachter excursies tot een rangercursus voor kinderen. En van surfcamp tot yoga-cursus aan het strand. En wie durft er mee op vleermuis excursie bij volle maan?

Bewust bezig met de natuur

De natuur vinden we heel belangrijk. Daarom zijn al onze campings onderscheiden met een gouden Green Key. Dat is hét internationale milieukeurmerk voor bedrijven in het toerisme. Energiebesparing is heel belangrijk. En dat geldt ook voor het gebruik van groene stroom, duurzame energie en milieubewuste schoonmaakmiddelen.

Onze missie

Wij zien het als onze missie om onze gasten een onvergetelijke vakantie in de Noord-Hollandse duinen te bieden, met een uitstekende dienstverlening, bijzondere natuurgerichte producten en hoogwaardige voorzieningen. Dit streven wij na via een gezonde, onderscheidende en marktconforme exploitatie. De ligging in het duinlandschap en nabij het strand zijn daarbij 'unique selling points'.

Prachtig duingebied