Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

'Geversduin'

Dauw droogt op in het ochtendzonnetje. Twee vogeltjes verlaten kwetterend het vogelhuisje. Kauwtjes, vertelde de boswachter ons gister. Nu eerst broodjes halen, straks door het bos naar het strand. Zouden die Schotse Hooglanders er weer grazen?

Midden in de natuur en toch genieten van kwaliteit? Kennemer Duincamping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Van een Oaseplaats in het groen tot een Strandhuisje of Tenthuisje. Hier kampeert u midden in de natuur, maar wel op een luxe manier. Daar zorgen de moderne voorzieningen, vele natuurlijke speelvoorzieningen en het animatieteam wel voor.

Kamperen op Geversduin
Mooie natuur

Echte natuurbeleving

Op de camping is een Belevingspad, een Vlindertuin en een speciale Dierenroute. En achter de omheining van het campingterrein ligt het Noordhollands Duinreservaat. Een natuurgebied van maar liefst 2000 hectare tot aan de zee. Het laat zich op de fiets of wandelend uitstekend ontdekken.

De boswachter vertelt u er graag meer over. Vanaf de camping kunt u regelmatig mee op excursies. Ga bijvoorbeeld eens mee schaapdrijven, of op nachtvlinder excursie in volle maan. En heeft u kinderen? Tijdens een stoere rangercursus leren ze op speelse manier alles over de natuur.

Faciliteiten

Voor de ultieme natuurbeleving is er op 'Geversduin' een Uitkijktoren, Insectenhotel en een Waterspeelplaats. Ook een eetcafé, supermarkt met broodjes, gratis internet en verwarmd sanitair zijn aanwezig.

Mist u af en toe het stadse? Steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem liggen vlakbij. Net als De Keukenhof, de Zaanse Schans en Bezoekerscentrum IIperveld.

Plattegrond en tarieven

Wilt u meer weten? Kijk hier voor de plattegrond en de tarieven.

Lekker spelen