Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

'Bakkum'

Het kampvuur knettert. Net stiekem al wat tapas van de lange tafel gepakt. Daar komen de buurtjes met een flesje rosé. Zo maar even die marshmallows pakken. Leuk voor de kinderen, die kunnen wel wat extra's gebruiken na die Circustraining!

Op de oudste camping van Nederland zijn ze met de tijd meegegaan. Op camping Bakkum beleef je het avontuur van kamperen, maar geniet je tegelijk van alle moderne faciliteiten. Helemaal als u een Strandhuisje, Duinlodge of Tenthuisje huurt.

Lente
Tipi

Een feest voor kinderen

Voor kinderen is kamperen op 'Bakkum' een feest. Zo zijn er rond sommige kampeerplaatsen speciale speelmogelijkheden. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Van voetbaltoernooi tot Circusweek, van beachvolleybal tot knutselmiddag. En wat denkt u van broodjes bakken rond het kampvuur? Of theater maken?

Ook voor volwassenen zijn er tal van leuke workshops en cursussen. Denk aan schelpkettingen maken en schilderen. Maak van te voren een rondje over de camping. Wedden dat de vele kleurrijke kampeerplaatsen u flink inspireren?

Camping Bakkum ligt midden in het Noordhollands Duinreservaat. Na slechts 1500 meter wandelen of fietsen bent u al op het strand. Na terugkomst op de camping geen zin meer om te koken? Of je nu van kip, pizza of patat houdt: op het winkelplein komt iedereen aan zijn trekken. Maar u kunt natuurlijk ook altijd eten op het strand. Of in Alkmaar, Haarlem of Amsterdam. Want ook die steden liggen dichterbij dan u denkt!

Plattegrond en tarieven

Wilt u meer weten? Kijk hier voor de plattegrond en de tarieven.

Duinen